Jeg heter Anna og jeg er en familiefotograf og partnerfotograf for H5 Property i Haugaland.

Siden 2009 har det vært å skape glede, levende bilder for moderne foreldre som deg! Jeg hjelper kundene mine med å trykke på den endeløse BUSY-pause og lage øyeblikk som betyr noe. Jeg jobber for å vise deg at du som mor er viktig for barna dine. Jeg jobber for å vise deg skjønnheten som ligger i morskapet når du er for trøtt til å se det alene. Jeg jobber for å gi deg lykkelige familieminner som vil minne deg om de fantastiske dagene.

Hvis det høres ut som den slags familieøkten du er klar for, ring eller send eposten til meg og vi gjøre ett plan!

EVERY FAMILY HAS A COLORFUL STORY. I’D LOVE TO TELL YOURS.


Hva skal jeg ha på meg?!?!

Rule #1 - GOOD MOOD!

Vær komfortabel. Du er for fantastisk til å bli hindret av ubehagelige klær. I tillegg beveger vi oss, står, går, sitter - bruk noe som gjør deg glad og lykkelig)). 

Snakke med hverandre: Bruk av klær som er på samme nivå av dressiness er virkelig så matchende som det trenger å være. Dere ser allerede ut som en familie. Ikke hindre hver persons individualitet ved å tvinge matchningen. La oss være ærlige: Dere ser alltid fantastiske ut sammen, dere trenger ikke spesielle matchende antrekk for det. 

Consider COLOR: De fleste ser best ut i visse farger (mine er grønne og oransje).  Selv om jeg elsker å gjemme meg i svarte klær like mye som neste fyr, pleier det å være en tøff farge for fotografier. Og igjen - du trenger ikke å matche. Velg en fargetone (juvelton) eller pallette (pasteller) - kanskje til og med velg 3-4 farger - og gå derfra. Pinterest har noen flotte fargerideer for familiebilder. Før du går ut og kjøper noe - bruk litt tid på favorittartiklene du allerede eier. Du har sannsynligvis alt du trenger. 

Flatter yourselves, Moms:  Ja, mammaer, jeg snakker med deg. Du organiserer, du planlegger, du får det til å skje, hver dag. DU fortjener å se fantastisk ut på disse bildene. Ikke glem DEG. Spill opp eiendelene dine. Hvis du har flotte ben, ikke nøl med å vise dem litt. Det er OK å være en varm mamma. Hvis du har et område med usikkerhet, kan du tenke på hvordan du kan minimere det med ditt antrekkvalg. Skjerf / pashminas / jakker er fantastisk tilbehør som helt kan bidra til å markere den beste versjonen av deg. Hvis du har usikkerhet som du vil dele med meg - vennligst gjør det. MEN du har ikke lov til å gjøre det under økten din. La oss få det ut av veien på forhånd, så det ikke bringer oss ned på øktdagen. :)

Bring the Fun, Dads: Det er ikke noe mer attraktivt enn en fantastisk far / mann. Jeg VET at kona din sannsynligvis måtte snakke deg til bilder. Og jeg vil at du skal vite, jeg er begeistret over at du deltar. Og hvis du i det hele tatt er kjærlig med dine kjære, har du sannsynligvis allerede smeltet fotografens hjerte. I dag handler ikke om å smile og posere, det handler om å ha det kjempegøy. Og jeg har ennå ikke møtt en pappa som ikke vet hvordan jeg skal bryte en husregel eller to i familieglede. Med fare for å minimere antrekkvalget ditt, pappaer, er det viktigste du kan ha på deg for en bildedag en god holdning. Hvis du har en signaturhatt, beltespenne eller noe du virkelig elsker - la oss finne en måte å inkludere den på.