Hva skal jeg ha på meg?!?!

Regel 1 -GUD STEMNING!

Vær komfortabel. Du er for fantastisk til å bli hemmet av ubehagelige klær. I tillegg vil vi bevege oss rundt, stå, gå, sitte - ha på deg noe som gjør deg lykkelig og glad)). 

Talk to each other: (Duh, ikke sant?) MÅ ikke stemme. Men DO koordinere. Å ha på seg klær som har samme nivå av dressiness er egentlig like passer som det trenger å være. Dere ser allerede ut som en familie. Ikke hindre hver persons individualitet ved å tvinge passer. La oss være ærlige: Dere ser alltid fantastiske sammen, dere trenger ikke spesielle antrekk for det. 

Consider COLOR: Mandre ser best ut i visse farger (mine er grønne og oransje). Selv om jeg elsker å gjemme meg i svarte klær like mye som den neste fyren, har det en tendens til å være en tøff farge for fotografier. Og igjen - du trenger ikke å passer. Velg en fargetone (juvel tone) eller pallette (pasteller) - kanskje til og med velge 3-4 farger - og gå derfra. Pinterest har noen gode fargeideer for familiebilder. Før du går ut og kjøper noe - bruk litt tid på favorittartiklene du allerede eier. Du har sannsynligvis alt du trenger. 

Flatter yourselves, Moms:  Ja, mammaer, jeg snakker med deg. Du organiserer, planlegger, gjør det til å skje, hver dag. DU fortjener å se fantastisk ut på disse bildene. Ikke glem DEG. Spill opp eiendelene dine. Hvis du har gode bein, ikke nøl med å vise dem litt frem. Det er OK å være en het mamma. Hvis du har et område med usikkerhet, bør du tenke på hvordan du kan minimere det med antrekket ditt. Skjerf / pashminas / jakker er kjempebra tilbehør som helt kan bidra til å fremheve den beste versjonen av deg. Hvis du har usikkerheter du vil dele med meg - gjør det. MEN du har ikke lov til å gjøre det i løpet av økten. La oss få det ut av veien på forhånd, så det ikke bringer oss ned på øktdagen. :)

Bring the fun Dads:  Det er ikke noe mer attraktivt enn en fantastisk far / mann. Jeg vet at kona sannsynligvis måtte snakke deg inn i bilder. Og jeg vil at du skal vite, jeg er henrykt over at du deltar. Og hvis du i det hele tatt er kjærlig med dine kjære, har du sannsynligvis allerede smeltet fotografhjerte mitt. I dag handler ikke om å smile og stille, det handler om å ha det kjipt. Og jeg har ennå ikke møtt en pappa som ikke vet hvordan han skal bryte en huskeregel eller to i familiemoro. I faren for å minimere antrekkvalget ditt, pappaer, er det viktigste du kan ta på deg for å se på bildedagen. Hvis du har en signaturhatt, beltespenne eller noe du virkelig elsker - la oss finne en måte å inkludere den på. 

For Nyfødt fotografering

Den beste tiden for den nyfødte økten er i løpet av de første 13 dagene etter at babyen din ble født. Jeg anbefaler å bestille økten på slutten av andre trimester; Vi kan sluttføre timingsdetaljene nærmere forventet forfall. Hvis du ikke planla så langt fremover, kan vi sannsynligvis gjøre opptil 20 dager, men med den forståelse at babyer blir mer våkne (og svingete) hver dag. Noen ganger trenger du ventetid før naturlig fôring starter på normal måte (kan være 5-10 dager) Når du ankommer studio, vil det være koselig og varmt for babyen din, så vær forberedt på å legge deg ned for å holde deg komfortabel.  

Jeg vil tilby kafe og vann, men ta gjerne med deg alt som kan gjøre familien din mer komfortabel under økten.. 

 For å få best nyfødte bilder er bør være et veldig varmt sted og matet baby. Vanligvis gjør fotografiske prosesser nyfødte ekstra sultne, så ta med ekstra flasker og eller vær forberedt på å amme mer enn normalt. Hvis det er mulig, vær så snill å ta det slik at babyene dine fôr naturlig faller ved begynnelsen av øktetiden. Jeg forstår og har ingen grenser for naturlige ting.

Alle pakkene våre har digitale bilder. Hvis du finner ut at du ønsker å kjøpe mer redigert etter å ha sett galleriet ditt, har du valget mellom å gjøre det kjøpet. *** Vi garanterer ikke NOE positurer. Hver baby er forskjellig og er glad i visse stillinger. ***

I noen tilfeller kan det hende at en studioøkt ikke er det rette alternativet for deg, noe som også er bra!

For disse typer økter, ikke føler at du må ha hjemmet ditt i perfekt stand! Vi trenger litt godt lys fra vinduer, litt plass, og DEG.

Egentlig vil jeg snakke om disse detaljene under konsultasjonen, eller dagen for økten, før vi kommer i gang. Bare la meg få vite hva du ønske. 

5 GRUNNER HVORFOR DU TRENGER Å SKRIVE UT BILDENE DINE

Jeg husker veldig godt fra barndommen, da jeg satt på gulvet med brødrene mine og søstrene og nøye undersøkte familiens fotoalbum - en samling på 3 tykke bøker med læromslag fylt med hundrevis av 10x15 bilder. Disse albumene forteller historien om barndommen min, fra den dagen jeg ble født. Disse inkluderer minner fra viktige dager som min første bursdag, viktige hendelser i mine første år og tapet av min første tann. Jeg forstår hvor vanskelig det var for foreldre på den tiden å lage denne historien, dag etter dag, måned etter måned, skyte på et filmkamera, utvikle og skrive ut fotografier, velge det beste blant alle de resulterende og sette dem inn i et album, vever hverdagsøyeblikk i historien ... Når vi ser tilbake på de siste 20 årene av livet, kan det sies at ordene "tiden er flyktig" virker som en enorm underdrivelse. Barna mine har vokst opp og har forandret seg så mye i løpet av denne tiden at jeg ikke vil glemme noen detaljer. Til slutt skjønte jeg at jeg hadde de samme følelsene som foreldrene mine for snart 30 år siden. På denne måten prøver jeg å fange så mange dyrebare øyeblikk jeg kan mens familien vår vokser og forandrer seg daglig, og jeg ser frem til å lagre disse tidene i nye fotoalbum som vil bringe minner i årevis. Dessverre er jeg i mindretall. Normen i disse dager er å ta mange bilder, dele høydepunkter på sosiale medier, og glemme alt annet, ettersom alle bildene er på en eller annen form for skyplattform. Utskrift av bilder til fotoalbum ser ut til å høre fortiden til ... Men jeg er her for å fortelle deg at hvis du ikke har skrevet ut bildene dine de siste årene eller så, er det på tide å begynne ...Her er mine fem grunner til at du bør ta initiativ til dette året for å begynne å skrive ut bilder og fotobøker:

1) TEKNOLOGI ER BRA MEN POTENSIELT UTROLIG.

Ikke misforstå meg, jeg elsker teknologi. Smarttelefoner har gitt oss muligheten (på godt og vondt) til å svare på e-post klokka 03.00, finne den vanskelige lille tingen på få sekunder og ta bilder med høy oppløsning uten problemer. Men denne digitale verdenen har også endret måten vi bruker disse fotografiene på. For det første bor de nå overalt - Facebook, Instagram, Dropbox, Google Drive .... Men vil disse plattformene være for alltid? Vennligst ikke tro det. Teknologien endres veldig raskt. Kanskje du synes du har det bra fordi bildene dine ikke er i skyen akkurat nå. Men det er ikke greit at barnets første fotoseanse bor på disken nederst på lagringsskapet. Dessverre kan du ikke anta at du alltid har tilgang til disse bildene, eller at du kan gjøre denne platen om til et album neste år. Din beste forsikring er å lage en fysisk kopi av disse spesielle fotografiene i tillegg til den digitale versjonen - slik at du vet at viktige minner kan leve videre for neste generasjon.

2) UTEN BILDER KAN DU GLEMTE NOE AV DINE SPENNENDE ØYEBLIKKER.

Dette er veldig viktige minner…. Bryllupsdagen din. Barnets bursdag. Første og påfølgende bursdag. De siste dagene av svangerskapet. Det siste studieåret. Dette er virkelig spesielle tider, så vi vil aldri glemme dem, ikke sant? Men hvordan kan vi gjenoppleve disse øyeblikkene igjen og igjen når de lever på disk, zip-disk eller sky? Hvert bryllupsdag blar ektefellen min og jeg gjennom bryllupsalbumet vårt og husker denne dagen. Vi hadde mange merkedager, men hver gang kom alle de gode minnene tilbake da vi bladd gjennom sidene ... Husker at jeg hadde da jeg gjorde håret mitt, så på ansiktet mitt og kjolen min, den rene lykke som vi delte da vi startet en familie ved å sette signaturer i resepsjonen, og galskapen som skjedde inne i fotoboken vår videre ... Dette er en uvurderlig følelse som holder denne dagen er i våre hender. Vi hadde aldri hatt dette hvis vi ikke hadde skrevet ut bryllupsalbumet vårt. Så mange detaljer om dagen vil gå tapt, og vi er fast bestemt på å ikke la det skje.

3) DU VIL HUSKE DITT DAGLIGE (EKTE) LIV.

Selv om det er flott å ha et album fullt av profesjonelle fotografier, er favorittene mine fra den virkelige hverdagen. Hverdagslige øyeblikk, de som tegner et bilde av ditt virkelige liv. Dette er raske bilder av barnets “kunstverk” med melis på kjøkkengulvet, hvordan babyen din ser ut mens den sover, eller uskarpe bilder når mannen din ler av datteren din for første gang. Selv om disse punktene ikke er "store", betyr ikke det at de er ubetydelige. De hjelper deg med å huske ikke bare hva som skjedde og hvordan noen så ut, men hvordan du følte det akkurat nå. Glad, dum, modig, forvirret, morsom eller misfornøyd og sint ... utskrift av bilder hjelper deg med å huske alt dette.

4) FOTOBOKER OG FOTOER MED GOD KVALITET TREKKER TIDENS TEST.

Nå innrømmer jeg at våre gamle familiefotoalbum ikke er i beste form ... men jeg tar av meg hatten til foreldrene mine, ikke bare for vår oppvekst, men også for deres arbeid med å skape familiehistorie. Ja, bildene begynner å bli gule, noen sider faller ut, og fordi de ofte var i hendene våre, er det flere ark som har falt ut av sekvensen (og med små fingeravtrykk på dem også). Men 30 år senere er de fremdeles rundt oss for å se gjennom dem, huske alle de nye detaljene og bruke dem som hovedmateriale for utpressing ... se hva du var, hvilke vakre strømpebukser du har med hengende knær))) .. . Heldigvis har utskriftskvalitet og teknologi kommet langt. Vi trenger ikke lenger å skrive ut hvert bilde som 10x15 og sette dem inn separat i hundrevis av plastlommer (selv om du vil gå denne ruten, gå !!!! Dette er også et av alternativene for å bevare minner). Moderne teknologi lar deg kombinere alle de beste fotografiene dine - uansett hvor de er nå - i ett album og få utskrifter i fantastisk kvalitet på trykk og utførelse. Gode ​​nyheter !!!! Selv om småbarnshendene snur sidene hver dag, blir bildene dine garantert ryddige, de blir ikke gule eller går seg vill, og tilleggsfunksjoner som et beskyttende deksel på alle sider og arkivkvalitetsblekk vil tåle tidens teste . I tillegg lager du et familiearvestykke - noe barna dine kan se frem til en dag, og deretter overføre til barna sine. Er det ikke kjempebra?

5) DINE BARN OG DINE BARN VIL VÆRE TAKKLEDE.

Å ha muligheten til å se tilbake i tid er uvurderlig. Tenk et øyeblikk på barnebarna når du ser tilbake på besteforeldrenes bryllupsdag (din) - for å vise dem alle detaljer og hver bit av kjærlighet. Eller muligheten til å bla gjennom 2018-familiealbumet ditt over en familiemiddag en gang i år. Se for deg historiene som kan og bør fortelles i disse øyeblikkene. Det er en gal, men trøstende tanke for meg å vite at barna mine i løpet av noen tiår kan bla gjennom barndommens bok og dele den med barna sine. Et album som inneholder mange bilder som vi tok i løpet av disse sprø, søvnløse, fantastiske og rett og slett ubeskrivelige årene med oppvekstbarn ... Jeg håper dette albumet hjelper til med å fortelle dem historien om hvor mye kjærlighet det var fra det øyeblikket de ble født. Hvis han overfører denne meldingen til og med litt, er det ingen tvil om at de vil være veldig takknemlige for at jeg bestemte meg for å skrive ut disse minnene for dem. Og det er mer enn nok for meg ...